عرض مشاركة واحدة
منتديات طلاب وطالبات جامعة الملك عبد العزيز منتديات طلاب وطالبات جامعة الملك عبد العزيز
قديم 18-01-2010, 01:56 AM   #25

M!sS chocolate

جامعي

الصورة الرمزية M!sS chocolate

 
تاريخ التسجيل: Aug 2009
التخصص: أشعاااويه *_^
نوع الدراسة: إنتظام
المستوى: الرابع
الجنس: أنثى
المشاركات: 992
افتراضي رد: ؟؟؟ سااعدوني بليز الاسئله المقلوبه تست بنك 3

Chapter (25): Excretion الفصل (25) : إفراز
19. A lizard basking on a warm rock is an example of an …………why
(Answer: 25.1; 506)

20. If you are sweating on a hot day and turn on a fan on yourself, what two mechanisms contribute to your cooling?
(Answer: 25.2; 506)

21. Why are no fresh water animals osmoconformers?
(Answer: 25.4; 508)

22. Aquatic turtle excrete both urea and ammonia; land turtles excrete mainly uric acid. What could account for this difference?
(Answer: 25.5; 509)

23. Place these parts of a nephron in the order in which filtrate moves through them, proximal tubule, Bowman's capsule, collecting duct, distal tubule, loop of Henle.
(Answer: 25.6; 511)

24. Urine differs in composition from the fluid that enters a nephron tubule by filtration because of the processes of ………. and ……….
(Answer: 25.7; 511)

25. Some of the drugs classified as diuretics make the epithelium of the collecting duct less permeable to water. How would this affect kidney function?
(Answer: 25.8; 513)

26. How would the composition of the dialyzing solution compared with that of the patient's blood plasma?
(Answer: 25.9; 513)

 

توقيع M!sS chocolate  

 



ياأبي قد فااض بي الشوق للقائك
فاللهم اجمعني بأبي في جنة الفردوس
وقد جفت العين من كثرت البكاء عليك
فاللهم احرم عيني وعين والديً من النار
1430/6/9هـ

 


التعديل الأخير تم بواسطة M!sS chocolate ; 18-01-2010 الساعة 02:02 AM.
M!sS chocolate غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس