عرض مشاركة واحدة
منتديات طلاب وطالبات جامعة الملك عبد العزيز منتديات طلاب وطالبات جامعة الملك عبد العزيز
قديم 18-01-2010, 01:54 AM   #24

M!sS chocolate

جامعي

الصورة الرمزية M!sS chocolate

 
تاريخ التسجيل: Aug 2009
التخصص: أشعاااويه *_^
نوع الدراسة: إنتظام
المستوى: الرابع
الجنس: أنثى
المشاركات: 992
افتراضي رد: ؟؟؟ سااعدوني بليز الاسئله المقلوبه تست بنك 3

Chapter (23): Circulation الفصل (23) : الإعارة
Chapter (23): Circulation

10. How do the vessels and blood of an open circulatory system differ from those of a closed circulatory system?
Answer: (23.1, Page 468)

11. What is the difference between the single circulation of fish and the double circulation of land vertebrates?
Answer: (23.2, Page 469)

12. A slight decrease in blood pH causes the pacemaker to speed up. What is the function of this control mechanism?
Answer: (23.5, Page 472)

13. Why is it important to be able to identify a person's risk of cardiovascular diseases?
Answer: (23.6, Page 473)

14. How does the structure of a capillary relate to its function?
Answer: (23.7, Page 474)

15. If blood pressure in the vein drops to zero, how is it that blood velocity increases as blood flows from venules to vein?
Answer: (23.8, Page 475)

16. For every white blood cell in normal human blood, there are about --------- to --------- red blood cells
Answer: (23.12, Page 479)

17. Why might increasing the number of red blood cells result in greater endurance and speed?
Answer: (23.13, Page 480)

18. What is role of platelet in blood clot formation?
Answer: (23.14, Page 481)

 

توقيع M!sS chocolate  

 



ياأبي قد فااض بي الشوق للقائك
فاللهم اجمعني بأبي في جنة الفردوس
وقد جفت العين من كثرت البكاء عليك
فاللهم احرم عيني وعين والديً من النار
1430/6/9هـ

 


التعديل الأخير تم بواسطة M!sS chocolate ; 18-01-2010 الساعة 02:00 AM.
M!sS chocolate غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس