عرض مشاركة واحدة
منتديات طلاب وطالبات جامعة الملك عبد العزيز منتديات طلاب وطالبات جامعة الملك عبد العزيز
قديم 18-01-2010, 01:53 AM   #23

M!sS chocolate

جامعي

الصورة الرمزية M!sS chocolate

 
تاريخ التسجيل: Aug 2009
التخصص: أشعاااويه *_^
نوع الدراسة: إنتظام
المستوى: الرابع
الجنس: أنثى
المشاركات: 992
افتراضي رد: ؟؟؟ سااعدوني بليز الاسئله المقلوبه تست بنك 3

Biology: Concepts and Connections, 6e (Campbell)
Test Bank (3) Part (3)

Short questions in the book with inverted answer:
أسئلة قصيرة توجد إجاباتها مقلوبة في الكتاب المرجعي في الصفحات المشار إليها تحت كل سؤال.

Chapter (22): Gas exchange

1. Humans can not survive for more than a few minutes without O2. Why?
Answer: (22.1, Page 454)

2. How does the structure of the respiratory surface of a gill or lung fit its function?
Answer: (22.2, Page 455)


3. In what basic way does the process of gas exchange in insects differ from that in both fish and humans?
Answer: (22.4, Page 457)

4. How might adaptations for breathing air be linked to the evolution of tetrapod limbs?
Answer: (22.5, Page 458)

5. How does the structure of alveoli match their function?
Answer: (22.6, Page 459)

6. What causes smoker cough?
Answer: (22.7, Page 460)

7. How is the increases need for O2 during exercise accommodated by the breathing control centers?
Answer: (22.9, Page 461)

8. What is the physical process underlying gas exchange?
Answer: (22.10, Page 462)

9. O2 in the blood is transported bound to ---------- within -------- ------------ cells, and CO2 is mainly transported as ------------ ions within the plasma.
Answer: (22.11, Page 463)

 

توقيع M!sS chocolate  

 



ياأبي قد فااض بي الشوق للقائك
فاللهم اجمعني بأبي في جنة الفردوس
وقد جفت العين من كثرت البكاء عليك
فاللهم احرم عيني وعين والديً من النار
1430/6/9هـ

 

M!sS chocolate غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس